12 Haziran 2011 Pazar

Neler Oldu, Neler Bitti, Nedir?

Bugün yine Kaputaş'a gittik. 3 haftadır her pazar günü Kalkan tarafına gidiyoruz. Yüzüyoruz falan. Eğlenceli oluyor. Geçen hafta Patara'ya gitmiştik. Kaputaş'a oranla daha çok sevdim Patara'yı. Deniz hem daha sıcak hem de her yer kum ve yürümek problem olmuyor. Kaputaş yer yer taşlı ve taşlar insanın ayağını acıtıyor. Ayrıca Kaputaş dar, Patara bayağı geniş.

Web sitesi işlerine döneceğimi aylar öncesinden burada belirtmiştim. İşler gayet tıkırında gidiyor şu an. Geleli 3 hafta olmasına rağmen 2 web sitesi işi aldım ve tamamladım. Bu bağlamda yaklaşık olarak 600 lira para kazandım. Bir işte çalışıyor olsaydım aylık verecekleri para 600 lira oluyor zaten. O yüzden şu an kazandığım para gayet tatmin edici. Hem de oturduğum yerden... Yaz sonuna kadar böyle devam edebilsem harika olur. Ayda iki site yapsam yolumu bulurum.

Ödemeler konusunda sıkıntı yaşandığı için yeni gitarımı hala alamadım. Muhtemelen bu hafta içi eğer ödemeler yapılırsa gitarı alacağım. Bu arada gitara çok fazla zaman ayırmaya başladım. Öküz gibi alternate picking kasıyorum. Master of Puppets'ın solosunu neredeyse sorunsuz halde çalmaya başladım. Çok hoş oluyor. Kamera ile kaydedince görüyorum ki gayet akıcı gidiyor çaldığım o hızlı sololar. Gelecek sene peygamber gibi olacağım, göreceksniiz...

Grup işlerine de önümüzdeki hafta başlayacağız. Turnuvanın bitmesi ile birlikte o işe de koyulacağım. Enes ile çalışacağız, bakacağız durumumuza. Sonra vokal aranacak muhtemelen. Eğer bizim kafa dengi bir vokal bulursak bu yaz bizim canlı müzik olayı gerçekleşir. Gerçekleşmemesi için hiçbir sebep yok ortada.