5 Şubat 2011 Cumartesi

Supernatural Döndü

Sanırım yaklaşık bir aydır ara vermişlerdi. Yanlış hatırlamıyorsam iki kez de çıkış tarihi verilmiş ve o tarihler de ertelenmişti. Neyse ki nihayet çıktı yeni bölüm (06x12).


En son bölümde Sam'in ruhunu geri koymuştu Death. Ne olacağı merak konusuydu tabii ama belliydi yani ne olacağı. Sonuçta Sam'in ruhu geri geldi diye ölecek hali yok, 10 dakikalık bir bekleyişin ardından ayağa kalkıverdi herif.

Ruhsuz Sam'in yaptıklarından ötürü Bobby'nin ruhu dönmüş Sam'e tavır almasına anlam veremedim. İkisinin farklı kişilikler olduğunu neden idrak edemesin ki Bobby. Ayrıca Castiel neden bu kadar angut anlamış değilim. Tamam herif Melek ama sonuçta Dean ona tembih etmiyor mu olanları anlatmayacaksın diye...

Gerçek Sam ve Dean'in tekrar birlikte çalıştığını görmek güzeldi. Dean'in kılıç ile arasında geçenler hoştu. World of Warcraft'tan bahsedilmesi, Bobby'nin Sam'e Memento diye hitap etmesi. Hoş bölümdü cidden.


Dizi geçmişte de olduğu gibi hikayede bir boşluğa düşer gibi olmuştu ancak yine yeni bir şey ortaya çıkartarak bu boşluğu bir kez daha doldurmuş oldular. Zaten dizinin olayı bu haline geldi. Geçtiğimiz sezonlarda son 4-5 bölüme kadar çerezlik ve hikayenin asıl olayı ile alakası olmayan olaylar işleniyor ve son 4-5 bölümde asıl olaya dönülüp finale bağlanılıyordu. Bu sezon iki farklı olay işlenmiş olacak böylece. 6. sezonun ruhsuz Sam ve Crowley ile uğraşılan bir sezon olmayacak olması güzel tabii.

Tüm ırkların annesi olarak ortaya çıkan yeni karakterimiz neyin peşinde şu an bilmiyoruz ama sanırım kıyamet kadar büyük çaplı bir şey olmayacak. Anne'nin, bakire bir kız ile değiş-tokuş edilerek araftan çıkartılması aklıma acaba Meryem Ana'yı mı getirdiler sorusunu getirdi ancak arafta ne işi var ki onun... Saçma. Hatun da taş gibiymiş bu arada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder