8 Şubat 2011 Salı

Çizim - Oyun - Poker - HIMYM

Çizim Kursunun saatlerine bir türlü ayak uyduramamaktan ötürü bir haftadır uzak kalmıştım kurstan. Dün ve bugün, iki gün üstüste gitmeyi başardık kursa. Perspektif günüydü dün ve perspektife giriş yaptık. Tek kaçışlı perspektif ile girdik olaya. Cidden harika bir şeymiş bu, oldukça yararlı ve işlevsel bir olay. Zaten her şey bunun üzerine kurulu sanırım, özellikle imgesel çalışmalarda.
Oyun dünyasına geri dönmeye çalıştığımı söylemiştim önceki yazılarımda. Geçen akşam tekrar bu konuyu gündeme getirdim ve Gamershot'ı neden geri döndürmüyorum ki dedim. Kebirhost'a mail attım hemen ve sitenin tüm database'i ellerindeymiş, herhangi bir domain satın aldığım an o database kurabileceklerini söylediler. Hoş.

Bugün poker oynamayı öğrendim. Texas Hold Em... Hatta atölyede bir kaç el oynadık şekerine. Eğlenceli bir şey. Yolum Las Vegas'a düşerse falan... Öğrendiğim iyi oldu.

Tüm faturalarımızı ödedik. Gelecek hafta Kaş'a dönüş yapacağız bir haftalığına. Benim mahkeme var 23 Şubat'ta. Mahkemeye çıkacağım, nasıl olacak acaba...


Bu arada How I Met Your Mother'da ilginç gelişmeler oldu. Bence Zoey anne. Çünkü geçen sezon Ted profesör olduğunda ilk dersi için yanlış bir sınıfa girmişti ve o sırada "anneniz de o sınıftaydı" demişti. Daha sonra Zoey ile tanıştıklarında yanlış hatırlamıyorsam bu konu geçmişti ve Zoey o sınıfta olduğunu ve Ted'e çok güldüklerini falan söylemişti. Bu durumda Zoey anne olacak gibi. Bakalım...

2 yorum:

  1. Doğuhan Oğuzhan9 Şubat 2011 22:48

    Yarak gibi çizim olmuş teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Ben çizmedim bunu.

    Tek kaçışlı perspektifi göstermek adına yapılmış profesyonel bir resim o yukarıdaki.

    YanıtlaSil