24 Mart 2011 Perşembe

Temizlik - LOTR - The Office

Dün evi temizledik. 2,5 aydır bu evdeyiz ve ilk defa genel bir temizlik yaptık. Aslında pek de fazla kirli değilmiş ortalık. Toz alıp paspaslayarak üstesinden geldik 40 dakikada. Ayrıca evin düzenini de değiştirdik. Kullanmadığımız ve sadece benim arada gidip gitar çalmak için kullandığım odayı da düzene soktuk. Güzel oldu bayağı. Şahan gavatı gelecek diye düzene soktuk aslında orayı, normalde ellemezdik.

Cuma akşamı Anadolu Üniversitesi'nin LOTR etkinliği var. Akşam 7:30'da başlayıp, sabaha kadar sürecek olan bir etkinlik. Sucuk ekmek yenilecek ve LOTR üçlemesi seyredilecek. Sabah da kahvaltı yapılacak ve bitecek. O etkinlik biter bitmez bizim eve gelip uyuyacağız. Öğleden sonra uyanıp, Şekerli Yoğurt buluşmasını yapacağız. Ancak şu ana kadar evdeki hesap çarşıya uymuyor. Bazı(!) arkadaşlar yamuk yapma eğilimi gösteriyor. Bakalım, umarım satışlar yaşanmaz.t

Dexter'a ek olarak bir sitcom daha ekledim dizilerime. The Offoce izliyorum artık Şahan efendinin önerisi üzerine. İlginç bir yapım, ilginç bir yapısı var dizinin. Pek fazla güldürmese de izlenebilir bir dizi, güldürünce bayağı bir güldürüyor. Yine de hala How Not To Live Your Life'ta güldüğüm kadar güldüğüm bir diziye rastlayamadım. Çok acı bir durum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder