31 Aralık 2010 Cuma

Eskişehir ve Emlak

Eskişehir'e fazlasıyla alıştık diyebilirim. Hatta öyle bir şey ki, aman aman şekilde özlediğim hiçbir şey yok Antalya ve Kaş ile ilgili. Biraz soğuğu uyuz etse de güzel şehir, hayat güzel.


Dün gece EsEsEmlak.Net'in tasarımına start verdik. Bir gece de hoş bir şeyler çıkarttık ortaya. Bugün de devam ettik geliştirmeye ve az çok oturdu gibi site artık. Muhtemelen bu gece komple bitirmiş olacağız siteyi ve yarın da reklam işleri için Eskişehir'i gezeceğiz. Sanıyorum ki bayağı sağlam para kaldıracağız bu işten. Eskişehir'in en önemli ticari sektörü hiç kuşkusuz Emlak ve bu pastadan bize de çok ufak bir pay düşecektir.

Bugün evden hiç dışarı çıkmamıştık, ta ki 3 saat öncesine kadar. Dışarı çıkıp hava alalım dedik, bir de baktık Espark'ın önünde açık hava konseri var =D. Daldık hemen tabi. Piyanist Şantör Saim, ön grup olaraktan hizmet vermekteydi. Uzaktan sesleri duyduğumuzda düğün var falan sanmıştık, sebebi buymuş. Her neyse, soğukta o adamı seyretmektense içeride vakit geçirelim dedik. Vakit geçti falan, Kıraç çıktı sahneye. Herifin gırtlak cidden fena sağlammış. İlk defa farketmiş oldum bugün. O soğukta bir kez olsun detone olmadı, takdir edilesi bir olay.

Konserin en eğlenceli anları ise havaya bırakılan ateşli balonların, havalanamayıp insanların kafasına düşme eylimi göstermesi oldu. Hatta herifin tekinin kafasına tam oturuyordu ki, sıcaklıktan olsa gerek farketti ve hemen tuttu balonu. Komikti =D.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder