8 Ocak 2011 Cumartesi

Bugün Olanlar...

Evet, bugün aslında Esesemlak için reklama çıkacaktık. Paraya ihtiyacımız var zaten, şu işten para kaldırsak fena olmayacak. Yaklaşık 4 gündür her sabah 12'de uyanıp reklama çıkma planı yapıyoruz ama olmuyor. Bugün de olmadı ve 4'te anca uyanabildik.

Uyandık, kahva yaptık falan derken Enes ile uzun zamandır yaptığımız maç planını tekrardan gündeme getirdik. Ve gerçekleştirdik. Gece Osmangazi Üniversitesi'nde buluşup maç yapma planını kararlaştırdık. Bir saat öncesinden yola çıktık, Eczacılık kapısından çıktık yola, taaa ebesinin amına Osmangazi Üniversitesi'ne yürüdük =D. Evet. Aslında tramvay var oraya tabii ama bir anlatım bozukluğu ve yanlış anlama olayı yüzünden yürümeye karar vermemiz ile tüm yolu yürümek durumunda kaldık. Neyse, pek koymadı bize aslında. Yürüdük, vardık.


Osmangazi Üniversitesi'nin girişinde ne bir güvenlik var ne de o türevde bir şey. Skimizi taşşağımızı sallaya sallaya girdik okula =D. Basketbol sahasına gittik direkt. Herifler ışıklandırma yapmamış sahaya, çevre yolların kenarındaki ışıklandırmalar sayesinde az biraz aydınlanıyordu saha ve o haliyle oynadık biz de.

Hava sıcaklığı 3 derece idi biz yoldayken. Biz bir de deli sikmiş gibi şort ile oynadık. Gerçi şortun bir sorunu olmadı çünkü üşümedik, ısındık sonuçta basketbol sırasında ama ellerimiz fena oldu. Eller zaten donuktu ve ısınması yaklaşık yarım saati aldı. Derken maç bitti. 21-19 yendik söylemesi ayıp. =D Rovanş maçı olacak elbette zira eğlendik, farklı bir aktivite oldu her iki taraf için de.

Enes'i zaten 3 yıldır tanıyorum net ortamından ve ilk defa yüzyüze görüşme fırsatımız oldu. Net ortamındaki kadar sevdim ibneyi. Pek yabancılık çekmedik ben ve arkadaşım, onlar da bize karşı çekmediler sanırım; gayet sıcak bir ortamdı yani. =D Neyse, bu adamlarla daha çok şey yaparız sanırım bundan sonra.

Bu arada Osmangazi Üniversitesi yollarında direkt yürüyerek gittiğimiz için gözlemleme fırsatım fazlasıyla oldu ve bayağı bir ıssızdı ortalık. Anadolu Üniversitesi tarafları daha cıvıl cıvıl, Osmangazi sanki biraz üvey evlat muamelesi görüyor şehir tarafından.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder